bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, October 30, 2010

ICT SHAH ALAM

uish, hari ni dah 30 oktober..cuti dan rehat di rumah saja..tetiba rasa macam dah lama tak berjalan cuti2 malaysia.. padahal baru bulan lepas ja pi berjalan2 di ibukota..he he he..bawa mak beraya di kuala lumpur..
masa pi beraya tu, berkesempatan la ke ICT Shah Alam..sampai di situ lebih kurang pukul 11 malam..dan orang masih ramai..biasalah kan..dah namanya pun ibukota..sebenarnya dah penat dah waktu malam tu..sebab sebelah siang  tu aku drive dari penang ke kl..pastu beraya sakan ke rumah adik beradik sebelah kakak ipar..tapi memandangkan abang nak bawa anak menakan pi tengok tempat yg bercahya tu, so ikut jugaklah walaupun hajat di hati nak cari tempat untuk letak kepala ja..tapi sebetulnya lupa nak upload gambar dengan famili tu..gambar2 yg kat bawah ni masa pi dengan kawan aku..tak plan pun nak pi sini..kebetulan ada training kat kl julai hari tu, teringat nak pi melawat dia..so, sampai jugak la aku di bandar klang..mula2 plan nak pi tengok wayang tapi masuk dalam keta, tukar haluan ke ICT..since dia pun tak pernah pi selama bertukar keja ke sana...
berkerlipan tempatnya..
rumput pun tak sempat nak tumbuh sebab ramai sangat yang memijaknya..













ps: tengah mencari tempat yang best untuk dilawati untuk menyegarkan minda...



No comments: