bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, October 14, 2010

tunggu bas pukul 9 mlm

penat main ayaq kat redang, lepak2 kat kuala terengganu best gak... :)
waktu tak dak 'kaki' nak berjalan jauh, kena la plan nak isi masa sebelum sampai waktu nak naik bas.. so, masa tunggu bas pukul 9, tak tau nak buat apa, kami ronda2 la sekitar KT..nak shopping sangat pun tak leh sbb tak naik keta, leceh sikit nak bawak barang2 naik bas ni.. dan kalau ada keta, confirm tak leh dapat scene2 mcm kat bawah ni..

                                                                      jeti shahbandar


                                              chinatown, kuala terengganu

                                                                         nostalgia




                       kalau p naik keta, confirm tak jumpa ni kat salah satu lorong di KT

                                                                        istana maziah

                                                         bukit puteri


                                                            senja di kuala terengganu

kesimpulannya, terengganu ni salah satu tempat yg best utk bercuti... :))

No comments: