bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, November 23, 2010

fikir2 menjelang dec10

At the moment,
aku belum pulih sepenuhnya dari mode demotivated.
Walaupun akal aku kata tak bagus,
tapi hati aku nak jugak layan perasaan2 yang tak elok ni..

Actually banyak yang aku kena catch up sebelum masuk tahun 2011 ni..
Ye la...planning untuk tahun depan..takkan dah jejak tahun baru, baru nak prepare..
Hati tak tenteram betul la..
Aku try to put aside hal2 yang mengganggu fokus aku..
Tapi ada ja benda yang nak bagi aku 'angin'..
Last sekali...semua keja pun pending lagi..

Saat ni, mula berfikir..
keja apa yang senang?
yang tak perlu susah payah pakai otak?
ada meh?
hu hu hu

No comments: