bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, November 4, 2010

harumnya bau kopi

sehari tanpa kopi...
jawapannya...


ohhh tidakkkk!!!!....


pagi2 aku wajib minum secawan kopi...
kalau dak, hidup tak sempurna rasanya..ha ha ha
macam tu la lebih kurang aku memulakan setiap hari aku...
kiranya addicted to coffee la...
morning break aku akan minum satu mug lagi...
petang kalau banyak review document, lagi satu mug...
hopefully badan aku sentiasa boleh terima jumlah kafein yang masuk dalam badan aku ni...

pasai pa aku addicted to kopi ya???
mungkin dulu masa aku kecik, aku kena pi tolong arwah pak aku meniaga kedai kopi...
pastu semerbak ja harum kopi yang pak aku bancuh tu kan..
apa lagi...
sedari kecik,
setiap pagi sarapan wajib aku adalah,
secawan kopi kaw dengan 2 bungkus nasi lemak plus kuih muih lagi..

aku masih simpan lagi cawan yang arwah pak aku guna dulu tau..
ni la punca rezeki pak aku, besaqkan aku sampai jadi orang... :)


terkenang semasa dulu...hatiku menjadi rindu...



No comments: