bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, December 22, 2010

budget 2011

nak buat apa ya malam ni? 
tengok tv, surf net, dah abihkan energy untuk treasure isle..
lagi???
oooo terlupa..tadi masa kat tempat keja, dok berkira2 nak buat bajet untuk tahun depan..ya ya je la nak buat annual bajet..padahal tak pernah ikut pun...tapi tahun ni aku betul2 berazam nak follow planned bajet ni...tak de la duit tu hilang tak nampak bayang..kerja separuh nak pengsan tapi hasilnya tak tau pi mana...ok, nak bajet untuk apa ni?
 
1. rumah?
2. saving?
3. bercuti?
4. kereta?
5. hutang2  
6. buku/majalah? 
7. baju/tudung/kasut/beg 
8. kesihatan?
9. deko rumah?
10. deko garden?

ho ho ho ho...
sangat banyak item dalam list..macam mana ni? :P

No comments: