bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, December 26, 2010

hujung mingguku...

ho ho ho..weekend is over..terasa macam nak mengeluh tapi "tak mau, tak mau"..kata akal pada hati..hujung minggu dah relax sekejap, tiba masa untuk keja balik la kan..penuh jugak hujung minggu ni, start dengan bbq, pastu sehari aku shopping kat central square & tesco..ni baru beli belah di supermarket kat utara..kalau aku dok kl, macam mana nasib duit aku ni.. :P ..patut pun hari ni terasa kaki sengal2, penangan exercise kat shopping complex semalam.. almaklumla, aku ni kalau nak beli barang kena belek2 dulu..hatta barang keperluan sekalipun..kalau barang kehendak tu lagi la, ditambah dengan masa untuk timbang balas dari otak..he he he..
lagi? apa yang aku buat weekend ni? attend wedding zainol, rakan kat tempat kerja..sebelah petang pulak, anak2 menakan ajak pi pantai kuala muda..aku sempat merakam pantai kuala muda tanggal 26 disember 2010, setelah 6 tahun dilanda tsunami...

5 comments:

noor said...

tq singgah my blog..
salam kenal

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Amboi penuh agenda ko dihujung minggu. Janji buat benda yang mengembiran hati sendiri.

gadisBunga said...

salam singgah...

org SP ka? :D

norh said...

*noor
salam kenal

*kak ina
sapa lagi nak gembirakan hati kalau bukan diri sendiri kak..

norh said...

*gadis bunga
dok kat sp, org penang..