bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, December 11, 2010

radiant beauty tips



aku sekarang tengah minum ni.. 
motif? 
untuk cantik??? 
hmmm..lebih kepada untuk tujuan kesihatan la.. 
aku nak detox badan aku..
dah 30an ni..kena jaga kesihatan..
esok2 kalau sakit..aku sendiri yang susah..
lagipun aku tak suka makan ubat..
jadi mencegah adalah lebih baik dari merawat..
since aku tengah minum InnerShine ni malam2.. 
mai aku kongsi radiant beauty tips dari InnerShine.. :)


1. Drink up
6-8 glasses of pure water to flush the toxins.
(boleh la tapi kadang2 tak cukup pun)

2. Sweat it out
Exercise routine or going for a sauna or spa.
(ntah zaman bila last gi jogging,,hu hu)

3. Eat well
Get a healthy and balances diet.
(not that much balance..)

4. Anti oxidant
Have 5-9 daily servings of anti-oxidant rich food.
(starting rite now)

5. Beauty sleep
8 hours of deep, continuous sleep.
(i like..yg ni cukup..he he)

6. Sun protection
Protect skin from UV rays.
(waktu keja dok dlm bangunan, tak keluaq sangat pun...pass la hat ni..he he)

2 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

good information for me,,,,thankz.....nice to meet you...=)

norh said...

welcome..nice meeting u too :)