bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, January 3, 2011

BIG APPLE

dah minum petang semua? menu apa? suka donut tak? macam donut BIG APPLE ni... beli kat Jusco Seberang Prai City..satu2nya BIG APPLE kat seberang prai ni..bila entah nak dibuka di Sg. Petani? BIG APPLE paling best lah antara semua2 donut lain..donutnya lembut, pastu topping dia..fuuhhhh, delicious, creamy & tasty...

sooo yummmmyyyyy


10 comments:

Sya said...

*DROOLING*

aku mmg berniat nak ke JJ asalnya hari ni..nak mkn Big Apple..tp hasrat tak kesampaian...esok je la kot..

sedapnya...but my choice yg sume ada choc...hehe

norh said...

Sya,
pergi tau esok..nanti kesian ke baby :)
hari tu tray banyak yang kosong, tu yang terpaksa pilih apa yang ada ja..hu hu

iqbalhakimi said...

best tu bg apple =)

mimie said...

ISH..jelesnya, lama dah tak makan donut ni, semenjak 2 menjak dok kat SP ni..bila agaknya nak buka kat sini, kat VM ke..

Gentleman Frog said...

salam,

o kt JJ ada donut hari tu beli McD kat seorg cashier namanye wanda, tapi lelaki, meremang bulu tengkok mak.

TOO MUCH TV IS HAZARDOUS

norh said...

*iqbalhakimi
lebih sedap dari dunkin donut.. :)

norh said...

*mimie
kat VM tu dah ada Nash donut sebelum ni, tak tau ada dak lagi la ni.. kalau ganti dengan BIG APPLE best kan!

norh said...

*Gentleman Frog
means sebelah JJ ada jual donut..he he
awak beli McD kat mana? tempat saya pun ada cashier yang ala2 awak sebut tu.. :P

Shafa said...

big apple. huhu... my fav donuts. bau yang harum walaupun agak manis. tapi takpe, asal sodap...

norh said...

tambahan lagi, topping dia banyak pilihan..