bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, January 2, 2011

BLACK CANYON COFFEE

kalau shopping dengan mate, tak boleh tinggal makan-makan :)) .. 
kami masuk BLACK CANYON COFFEE waktu pi Seberang Prai City semalam..
ni first time aku try..
housemate dah banyak kali..

as i am coffee addicted..love the phrase

the menu...
 
a drink from paradise??

awaiting for the meal


everywhere is makan-makan

watermelon juice

tomyam

chicken roasted set 
 
yummy

Alhamdulillah & thumbs up

7 comments:

Shafa said...

tak pernah try lagi ni chicken roasted set. sedap eh. mesti try la pasni ^_^/

Syeeda Sobbihi said...

hmm tak penah lepak lg kat black canyon coffee. boleh try la nnt!

norh said...

*shafa
sedap..harga pun ok..

*syeeda
pilihan makanan banyak..service pun cepat.. :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

alah tengok tomyam ngan kopi tak boleh tahan. Cam pernah nampak je , Black canyon ni kat Jaya Jusco Bukit Tinggi.

Ms kertas said...

ahah u kan suka kopi..should be try kopi secawan aritu..nama pun kedai kopi..i think sedap kot kopi dia..later klu try,inform u..
yup.klu jalan2,i suka selitkan aktiviti mkn yg sodap2..

norh said...

*Cik Ina minat Do do Cheng
walaupun side dish ja, tapi memang sedap kak..
kopi tak sempat cuba, kenyang sangat.. :)

norh said...

*Ms kertas
perut dah penuh la masa tu..
tiba2 i teringat gurney plaza la pulak..nanti2 kita pi cari kopi kat sana k..he he he