bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, January 23, 2011

eagle feeding

melewati udara

lagi aktiviti menarik di langkawi..eagle feeding..what a relaxing journey :)) ...
ada dalam pakej Island Hoping..

ayam dibuang ke dalam laut, sambil mengajuk bunyi helang...tapi bukan dibaling...

serangan helang

nampak?? helang menyambar...

kami menunggu bot2 lain mengumpan ayam pada helang2..


banyak betul la..


pakcik bot tengah tunggu kami mandi di bawah ni..kalau waktu cuti sekolah, tak dak la dia boleh dok bersantai2 menunggu kami.. :P

pantai beras basah..mulanya aku tak mau mandi pun, tapi dek kerana airnya ala-ala redang..ku terjun jua...naik bot dengan pakaian sama jugak.. :)

10 comments:

Eda said...

island hopping sgt best!!...terimbau kenangan di Langkawi..rugi kalau tak mandi kat pantai ni...hehe

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

dah banyak kali dtg ke langkawi
tapi belum kesempatan ke sini
nampak seronok yer

Wassalam

yana said...

huaaaa..sronok'ny ble tgok pic2 ni..

norh said...

*Eda
walaupun cuaca panas, tapi pengalaman kapten bot merempit ronda pulau best kan.. :)
nanti2 nak cuba snorkeling kat pulau payar pulak..awak dah ke?

norh said...

*Rozali
Waalaikumussalam..

kalau selalu dapat ke langkawi, lagi senang nak plan..kalau pegi jalan2 lagi kat langkawi, mesti cuba tau island hoping ni..segar ja tengok pulau2 tu :)

norh said...

*yana

ingin menaikkan semangat kamu utk melawat ke sana :) ..take ur time dear..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

bestnya, akak tak pernah tengok helang kat depan mata.tunggu satu hari mesti sampai ke sana.

Lina Rahim said...

wah..tak pernah tahu ada pakej eagle feeding..selama ni jumpa fish feeding je..festaim tahu ni

norh said...

*kak Ina

banyak tau helang2 ni kat pulau tu..diorang memang dah tau kalau bot2 ni datang, mesti depa dapat habuan..he he he
tapi memang menarik la pakej island hoping ni..kena pegi kak, mesti firdaus suka.. :)

norh said...

*Lina

RM25 untuk tasik dayang bunting, eagle feeding & pantai beras basah & pulau2 sekitarnya.. berbaloi2 kan.. :)