bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, January 31, 2011

Ho yeahhh

yeah..hari isnin kembali lagi..
mood isnin aku sekarang ni, sangat tak best..ditambah pulak hari ni, sistem biologi aku; antara nak selsema dengan tak nak selsema ni yang membuatkan bertambah tak hangatnya isnin aku..
lately, semakin aku tak larat nak tempuh hari2 bekerja..banyak betul ragam, banyak betul 'urgent'..kenapa la ramai betul orang sakit sekarang ni?..
tapi bila dipikir2, minggu ni cuma kena keja 3 hari ja..
Ho yeahhhh... :))

16 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Betul apa yang Norh cakap, mengenangkan 3 hari je bekerja, lepas tu cuti, itu yang gigih tu.semangat nak cuti tak lama lagi.

Cik Ila said...

singgah sini sat..heheheheh

Eda said...

Ho yeah jugak!!..hehe

norh said...

*Kak Ina

semangat nak cepat abihkan 3 hari ni kan..he he

norh said...

*Eda

marilah sama2 kita memikirkan agenda cuti 4 hari nanti..he he

norh said...

*Cik Ila

welcome

Didz said...

Musim hujan sekarang ni, saya pun ada rasa jugak nak terdemam..hehe
kita pun tengah sambung cuti jugak now..Ho Yeahhh for me too!

norh said...

*Didz

jom jom..sama2 ho yeahh.. he he he

nadz said...

Assallamualaikum,
Salam ziarah dan selamat bercuti.

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

saya di wilayah ini
2 hari shj bekerja

Wassalam

norh said...

*nadz

Waalaikumussalam

trima kasih..selamat bercuti :)

norh said...

*Rozali

Waalaikussalam

saya cemburu.. :P

whitecappuccino said...

a'ah..look at the bright side..keje 3 ari jer.pastu cuti!! :)

Gentleman Frog said...

salam,

cik norh kerja di mana?

norh said...

*whitecappucino

bright side..out of office 4 hari..bestnya.. :)

norh said...

*Gentleman Frog

di sg petani? kamu?