bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, January 22, 2011

jogging di taman jubli

semangat ni nak jogging untuk healthy life.. :) .. lokasi? Taman Jubli, Sg Petani.. dulu2 aku selalu ke sini, masa zaman muda2..he he he.. kunjungan setelah beberapa tahun tidak pernah ke sini.. landskap berubah sedikit..dan semakin ramai orang..

joy is there

masih playground yang sama..

pokok2 ni menunjukkan usia taman ni..

  nyaman dan segar

rusa dah berubah rumah...

my housemate 


need to lose weight..

cemburu dengan riang kanak2..

lepas jogging, breakfast kat Nasi Lemak Cinta Sayang,,famous ni kat SP...

12 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

joging tu dah baikkk
lepas tu yg tak berupa sedap,...
pekena nasi lemak..

Wassalam

eMMe said...

teruskan jogging dear~ jgn behenti...seminggu 2-3 kali dah okey dah tu...menten...no nasi lemak! hehehehhe...

norh said...

*Rozali

Waalaikumussalam

he he he..ni la yang bermasalah ni..lepas joging, lapar..alang2 breakfast kat luar, mesti breakfast kat tempat yg sedap.. kalau awak datang SP, patut cuba nasi lemak cinta sayang ni.. :)

norh said...

*eMMe

InsyaAllah..azam tahun ni, nak exercise lebih..rasa puas peluh meleleh2 waktu joging ni.. :).. at least boleh cover obses terhadap makanan..he he

Shafa said...

fa ni dari awal tahun misi nak g jogging tapi tak pergi2. hehehe... harap2 tercapailah misi. nak jadi mcm norh buat btl2 kalau kata nak jog.

Syeeda Sobbihi said...

suka nasi lemak cinta sayang! sedappp..

norh said...

*Shafa

housemate norh rajin g joging..jadi semangat ikut dia..

norh said...

*Syeeda

sedap kan..bertambah ramai pelanggan la ni :)

Lina Rahim said...

konon2 nak jogging jugak tapi bila tengok ayat yang paling last tu ada Nasi Lemak terus saya rasa nak buat nasi lemak pulak..ciss..

norh said...

Lina,

ha ha ha..tu baru ambik gambar gerai..belum tengok dan rasa lagi nasi lemak dia...memang best lah..terbaik!!

Ms kertas said...

dear mate,
nnt kita leh p lg tmn ni..xpun kita p try tmpat lain lak.tmpt yg u ckp td tu apa ntah yg pnjat bukit tu..ah nnt rajin i bwk u p ceruk to'kun..nun kan bm..ah yg ni mmg kita kna bgkus nasi lemak bwk bekal hahhaha..tp sedap nasi td..

norh said...

mate,
of coz..bukit H..itupun kalau u tak homesick lah..he he
kalau macam tu, sebelum pi ceruk to'kun tu, kita tapau nasi lemak cinta sayang.. (nak picnic ka nak joging?.. 'wink')