bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, January 23, 2011

last minute plan

last minute plan

1. aku tak suka
2. menyesakkan fikiran aku
3. buat aku tak boleh nak plan 'planning' aku sendiri
4. kalau jadi jugak last minute plan ni; tak lena tido aku minggu depan ni..hu hu 

6 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

sabar, dah kerja nak buat cam mana. akak pakai teka je pasal kerja.kalau tak betul jangan marah ye.

Syeeda Sobbihi said...

rasa2 pun psal keja gak nih.. sy pun bru dapat keja-keja yang kena setel "ad-hoc". urghh berkampung di opis la malam nih. uhuu

norh said...

*Kak Ina

10 markah untuk akak..heh he he
pasal keja la kak..kali ni macam mencabar lebih dari biasa ni...akak doakan la untuk sy ye supaya last minute plan ni tak menjadi..

norh said...

*Syeeda

yup, pasal keja...kalau bab personal, tak kalut macam ni..kita akan ambik our own sweet time, ye tak?.. :)

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

moga Allah permudahkan urusan norh

Wassalam

norh said...

Rozali

Amin..Tima kasih mendoakan :)