bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, January 20, 2011

On my birthday...

Hari ulangtahun kelahiran saya yang ke..... he he he.. dah tua rupanya...
Nothing special actually today..luckily today is a public holiday..tak perlu apply annual leave.. dari dulu lagi, aku akan ambik cuti on my birthday.. just to appreciate myself...relaxing myself from any stress...

Masa aku dok baca wish dari kawan2 kat fb tadi, somebody call..someone who was really close to me before..ajak pegi breakfast..dia datang sp sebab bawa adik dia buat rawatan kat hospital Sultan Abdul Halim.. aku dah tak ingat lama mana kami tak jumpa dan lama mana aku tak berhubung (except last week dia mesej aku bagitau ayah dia baru meninggal) dgn dia lepas aku isyhtiharkan kami cuma adalah kawan biasa...

Bersarapan sambil update sikit2 cerita masing2.. Perasaan aku? tak dak rasa apa2... hati dah keras dek pengalaman yang aku dah lalui... Whatever it is..life goes on..aku dah tak ada daya nak fikir hal yang melibatkan 'bab yang satu ni'.. it is just; not meant for me.. me, preparing for the worst and wanna enjoy my days... by the way, dia tak wish pun happy birthday kat aku..no regret at all..

Lepas breakfast, masuk dalam kereta dengar farah hot fm pasang lagu ni;

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali...

Sekali sekala
Ada rindu yang datang tiba2
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan...

Lepas lagu tu, hot fm pasang pulak lagu ni;

Buang semua puisi
Antara kita berdua
Kau bunuh dia sesuatu
Yang kusebut itu cinta...

Yakinkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku...

Pastu aku terus drive ke tesco, window shopping.. :) 
Finally get this for myself at parkson :))

 Speed has the power to enlighten your mind.


Birthday gift for myself?..taklah.. bila dah meningkat umur ni, kena lebih berjaga2 dan pentingkan bab kesihatan..




nota kaki: rajinkah aku nak pi jogging ni??



8 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Happy besday Norh, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki. Lagi satu, supaya mendapat jodoh dari kalangan lelaki yg baik dan beriman.Aminnn

As-Syams' said...

happy birthday to u...

norh said...

*Kak Ina

terima kasih atas doa2 tu :).. Amin

norh said...

* Asyu

Tima kasih :)

~najwa~ said...

hepi besday norh. selamat berkenalan ;)

norh said...

Thanks.. Salam perkenalan :)

Eda said...

happy belated besday!!...terlewat sehari...ok kan..kan..

dh de kasut br boleh la bersukan pulak...hehe

norh said...

*Eda

tima kasih..lambat pun takpe..

dah ada kasut baru, baru semangat sikit kot nak exercise..he he