bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, January 18, 2011

Oriental Village

Turun ja dari cable car, kami (aku terutamanya) menjenguk2 kedai2 cenderahati kat situ..dan hasilnya adalah beberapa utas gelang kristal..aku rasa aku dah dapat harga termurah..ye lah tu.. ole2 untuk emak, kakak2 dan anak2 sedara...actually area ni digelar Oriental Village, untuk shopping dan makan2..ada foodcourt, kedai2 cenderahati, restoran western (apasal terlupa ambik gambar hah? tapi actually menarik)...feel free to see the view.. :)

sesiapa nak stay kat sini, ini hotelnya, tapi tak tau pulak kadarnya..




stylish betul papan tanda dia..





boleh bagi makan ikan..sebungkus RM1..

sihat2 ikan kat dalam kolam ni..


berebut2 waktu dibagi makan











tak buka pun kedai yang dua tingkat tu.. 

spa pun ada kat kampung ni :)
 
untuk disewakan..


ada sesiapa tak nak buat give away hadiahkan bermalam di sini? saya nak join...



 
banyak kedai2 seumpamanya di sini..

 
info centre 

 
dengar cerita, Dato' K punya..









































4 comments:

sue_eila said...

Sue ke Langkawi thn lepas..n duk kt Geopark hotel ni la..kadar sewa takpasti coz sue dapat voucher ke sini..tapi dlm RM150++ kot

norh said...

mesti best dapat menginap di situ kan...bangun pagi2 segar ja environmentnya... :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

memang oriental bangunan tu.amboi kali ni gambar sikit punya banyak.Ada lagi tak?

norh said...

ha ha..jangan jemu ya kak..ada lagi nanti ni.. he he