bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, January 26, 2011

statement yang best hari ni

# semalam tido lewat (layan internet..cari pasal sendiri)..pagi2 kepala pun weng semacam..dan sakit tekak menyerang..

Ya Allah..kurniakanlah kesihatan pada hambaMu ini.. tak nak demam..
badan, kena kuat tau!..  banyak keja nak buat lagi ni..
 

# how i wish satu hari yang aku tak berleter kat sesapa pun kat kilang..

#pelik la dengan ragam orang yang suka berlagak tapi ....... ni..

# MD visit kilang dengan new country manager..my bos nampak gumbira..mood baik lah tu.. 


statement best dari meeting tadi;
cuma budget Malaysia ja yang headquarters approve..negara lain semua budget freeze..something is shining here.. :)


# tak sempat lunch, pegi bank waktu rehat tengahari.. balik keja; tapau bihun tomyam dgn nasi lemak..puas hati :P


# meneruskan rutin malam depan internet..heh heh he

4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

moga hari2 statement best

Wassalam

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Norh , hati berbunga bila dengar kata-kata yang menyedapkan telingakan. semoga kerjaya norh terus success.

norh said...

Waalaikumussalam

best kan kalau hari2 ada statement best..tapi realitinya, tak lah begitu.. :)

norh said...

kak ina

betul tu kak..walaupun tak de reward apa2, kata2 tu pun dah buat kita gembira..

TQ kak :)