bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, January 21, 2011

temuduga pertama

#manpower budget baru dapat approval..walaupun bos takdak, suka2 hati aku ja nak panggil orang mai interview..kalau aku tak buat sekarang, nanti2 pun kena buat jugak..
#bukan apa..next month schedule seakan2 dah penuh..lebih baik abihkan keja yang mana2 rasa boleh settle dulu..kalau tak abihkan pun, akan ada keja lain lagi yang bertambah..lagi dok pending, lagi tak tau nak buat yang mana satu..
#skrin resume, interview, skrin calon2...bukan keja mudah jugak la untuk dapatkan staff yang boleh buat keja..
#banyak lagi nak kena screening ni..
#resume sendiri pun masih belum update, in case of emergency.... :P

7 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

buat pilihan yg seadil2 nya
mohon pd Allah

Wassalam

norh said...

Waalaikumussalam

InsyaAllah..memang sangat bergantung harap dari Dia agar dipermudahkan segala urusan..

berharap utk recruit the right person..sebab manusia ni banyak ragamnya..belajar dari pengalaman..

Didzy said...

norh interview position apa ye? saya boleh gi interview tak? :)

norh said...

Didzy,

ada post untuk QA personnel, chemist & IPQC..Didzy nak apply yg mana satu? he he he..hantar resume ye..

yennizza said...

nk apply gak...bleh?

norh said...

yennizza

ingatkan sapa tadi...he he
mcm tak sesuai ja post tu dgn hang..

yennizza said...

hehehe..mana leh xkenai kazen sndri..mg nk kena la klu xkenai...