bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, February 6, 2011

berakhirnya masa itu...

its over..hu hu hu..
cuti panjang dah abih..esok kena pegi keja.. keja..keja..keja..keja.. 
saya sukakan keja saya --- ayat hipokrit buat masa ni :(
ambik mood nak prepare untuk menghadap minggu depan yang sibuk.
selalunya pagi isnin baru aku nak pikir pasal keja selepas tutup minda pasal keja pada pukul 6 petang hari jumaat..


schedule minggu depan dah berderet ni..
#bos kepada bos aku nak datang, 4 hari pulak tu.. dulu2 takde sesiapapun la nak visit kami kat Malaysia ni..sejak2 Jepun bought over, macam2 kejutan berlaku..anyway; aku lihat, aku alami, aku serap, aku belajar...  
#ada audit verification dari GCC (Gulf Cooperation Council) - moga2 semuanya berjalan lancar  (hopefully bos aku tak pass terus auditor high profile macam ni dekat aku)
# ada 6 orang calon temuduga..(apa pulak perangai/ragam budak2 nak minta keja ni lagi ya?)
# montly presentation part I - menilai pencapaian department (time ni aku boleh 'zass' orang)
#monthly presentation part II - part ni; time bos 'zass' aku (bos, disebabkan bos yang sibuk memanjang, suka hati sayalah nak present apa2 pun ye..hu hu hu)

No comments: