bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, March 9, 2011

full day

# sesi training yang panjang jugak hari ni..sampai 5.15pm, work on interesting case studies..NPCB auditor yang dok sekali, asyik dibuli dengan trainer ja...he he he

# ada sorang kawan baru tanya aku, umur brapa since aku dok bercerita pernah keja dengan ex-colleague (dia pun attend jugak training ni) aku selama 5 tahun..aku suruh teka, dia agak2 aku umur 25..aku tiba2 jadi perasan..ha ha haha..aku nak perasan lama2 sikit la umur aku baru 25 tahun..

# satu hal yang aku tak dapat nafikan, setiap kali training, mesti aku rasa betapa banyak lagi benda yang aku tak tau..hu hu hu..walaupun penat training, tapi aku dok berfikir, dua hari ni hidup aku aman ja sebagai seorang yang tengah bekerja (training kan dibayar gaji jugak)..

# malam, aku menggigih keluar jalan2 walaupun kepala rasa berat. Qaseh Balqis mai ambik aku..mula2 dia malu2..maklumlah dah lama tak jumpa..pastu mula la ramah bersembang..tapi jenuh nak faham pelat dia..kami ke ikea, pastu uptown damansara..tershopping la jugak sikit..ngeh ngeh..

8 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Bestnya orang teka 25 tahun, akak pun nak lah.Norh lama training cam tu mesti ada sessi menjamu selera.

h4ni3 said...

wahh.. 25? muda jelita gittewww


err.. umo sebena baper? :D

@xiM said...

happy wednesday..:)

Eda said...

hehe...sedang menikmati keindahan laut..;-)

norh said...

*kak Ina

he he..kalau la sy semuda yg diteka tu..
makanan best..tapi masa rehat kejap sangat..tak sempat nak penuhkan perut dgn semua menu dia..sy ni lambat kalau makan..

norh said...

*h4ni3

ye lah muda..he he
dah keja 10 thn, lepas blajar kat U.. dr agak2 la ye..segan nak bagitau..ha ha ha

norh said...

*@xim

Happy Thursday and happy holiday..

norh said...

*Eda

enjoy..have fun..lupakan yang lain..