bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, March 18, 2011

hooorrreyyyy

hooorrreyyyy
hari ni saya cuti dan saya sedang bermalas-malasan di rumah..
aktiviti yang sangat best, ye dak?... :))

saya ingin melupakan seketika 'kegilaan itu' untuk 3 hari ini..
tapi akan memikirkan dengan mendalam pada minggu hadapan,
di mana saya perlu merancang suatu perubahan yang lebih baik untuk diri saya...
dan kita hanya mampu merancang, Dia yang menentukan..

hari ini saya mahu;
-khatam novel,
-menyelak muka2 majalah yg dah 2 minggu saya beli tapi cuma tengok gambar ja..
-bercakap dengan pokok :P
-melawat rumah kawan2 di alam maya.. he he

26 comments:

gadisBunga said...

heaven nye...... hu~

norh said...

*GB

opkossss :)))

fairuz said...

bestnye. aku ni tak nyempat2 update belog. hahah

eMMe said...

norh! jenguk le umah saya ye....hehehe...
sonok la aktiviti norh ari ni, heheheh...santai..rileks2 suda...kan.

miloais said...

bestnya bercuti....
iols plak yg terasa nak becuti
walopon.... hari isnin hari tu baru jer bercuti
hiks

Nasriq said...

jeles ni... sangat jeles ni...


nak bermalas malasan jugak...

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

tapi dapur kena berasap juga...he he

Wassalam

norh said...

*Fairuz

kamu ni kan student..mana mungkin tak sempat update blog? :P

norh said...

*eMMe

sudah semestinya :)

namanya pun bermalas-malasan..he he

norh said...

*milo

next week, saya cuti lagi 2 hari.. :))

norh said...

*nasriq

jangan curi tulang..awak malas esok..

norh said...

*Rozali

Waalaikumussalam atuk

dapur saya dah lama tak berasap.. he he he

whitecappuccino said...

selamat berehat dan bermalas2 ya norh

yusuf mujahidin ™ said...

jeles~

h4ni3 said...

cakap dengan pokok???

hehehe.. baik2, jangan sampai orang nampak
kang diorg kata 'pompuan ni betul ke tak ni?'
hehehhee

norh said...

*whitecappucino

thanks..bermalas2 itu suatu nikmat jugak kan.. :P

norh said...

*yusuf

awak keja ye sekarang?
he hehe
tengah keja kena tumpukan perhatian, tak boleh bermalas-malasan ye..
jangan jeles.. :))

norh said...

*h4ni3

nak buat macam mana kan..kat tempat keja hari2 bercakap dgn orang, kat rumah terpaksa bercakap dgn pokok..
but don't worry, saya belum tahap kena ambik sertraline or sobrium lagi..ha ha ha

DeLancrettLurpak said...

kurus la kamu ek, makan takde dalam senarai perkerjaan yg dibuat..

kalau saya cuti, confirm saya akan pikir apa nak makan hari ni.. eh tetiap hari pun pikir benda yg sama.. hehehehhe

As-Syams' said...

selamat berhurreeeeeyyy! wah beshh nyer.
saya belum boleh nak berhurrey. mac ni saya sgt sibuk sampaikan masa nak update belog pun kena catu huhuu...ini pun sib baik sempat merayau kat belog awak sekejap.

ghost writer said...

masih dengan kegilaan..hihi

apakata layan filem2 hebat sepanjang zaman.itu pun satu cara untuk santai di rumah...

Insan Marhaen said...

IM pulak pagi ni nak kemas rumah ala kadar, kemas beg dan tengahari balik kg tengok mak?

norh said...

*DeLancrettLurpak

kalau bermalas2 di rumah sendiri, memang takde agenda mkn..
tapi kalau kat umah mak, malas pun kenyang..he he he

norh said...

*As-Syams

minggu ni la sy dapat betul2 rehat..kalau tak, cuti pun macm tak rehat, ada ja halnya..he he

norh said...

*ghost writer

awak pun dalam kegilaan ke? he he

kalau movie, sy suka layan cerita omputih yg berkisar pasal2 kanak2.. :)
konon2 banyak pengajaran la..ha haha

norh said...

*Insan Marhaen

begitu la yg sewajarnya kan..sy pun tiap2 hujung minggu balik umah mak..