bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, March 6, 2011

kesesatan

pagi2 tadi baru packing, baru book hotel..semalam pi feringghi & round island, sampai rumah dah 9.30 malam..semalam sudah tak larat..zasss..tido ja dulu; hal esok, esok lah fikir... (cerita feringghi aku update nanti2 lah).. 

aku sampai pj pukul 5petang..konon nak bertolak pukul 10pagi..tapi duit tak pi tekan lagi..terpaksa belok ke bank dulu..parking kat bank penuh.. melilau cari parking..aku terus masuk bank lain la walaupun akan kena caj lebih.. bila hsbc ni nak kurangkan caj kalau tekan kat bank lain? tolonglah...

pagi tadi sejam aku memusing kat sp..petang pulak, sejam aku memusing damansara/pj...sampai ke TTDI & bandar utama aku masuk.. macam ni lah kalau aku mai sini, confirm sesat punya.. entah jalan2 mana yang aku masuk entah, main redah ja... walaupun jalan agak lancar, tapi tetap tertekan..kalau hari keja, mau aku dok 'bebai' dalam keta..betapa aku tak sanggup tak bayangkan kalau aku sesat masa kereta dok berasak-asak di kota ni... sebab tu aku sayang nak tinggai utara.. :P

bawa keta time tengahari kat highway  kena lagi kuat kawal diri..asyik dok ingat katil ja weh...nak pulak sorang2.. 

mau lepak2 kat blog kawan2 dulu..malam ni baru nak pi cari makan..

6 comments:

Eda said...

alahai...kalau sesat pakai gps eh..hehe

norh said...

*Eda

tak reti guna..he he
macam susah ja..kena ada copilot ok kot..kalau sorang2 macam lagi confuse..

h4ni3 said...

wahh.. sudah sampai.. mesti penat kan

selamat beristirahat.. dan selamat memulakan training :)

norh said...

* dr h4ni3

boleh tahan gak la penat nih..
tima kasih..
dr pun sama.. :)

Erani Zuhran Mohd Nor said...

sama la kita, kepenatan di hujung minggu... Enjoy ur self.. esp la dgn 'hero malaya' tu... haha. (Boleh la bawak jln2 kat mid valley)

norh said...

*kak era

hu hu.. ni dok sebelah ni...kwang kwang kwang..