bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, March 16, 2011

l.e.t.i.h

hari ini saya sangat letih...
letih merungut...
letih berfikir...
letih dengan politik yang tak habis2 dan semakin menggila...
tapi mungkin gak letih sebab tak cukup tido semalam.. :P
sapa suruh pi tengok 'Hikayat Merong Mahawangsa'?
dan ianya tak mengecewakan untuk sebuah filem tempatan; Tahniah KRU 
(saya letih untuk review lebih-lebih ya.. he he)

22 comments:

whitecappuccino said...

Tido!!

Nasriq said...

aku pun letih jugak ni...

DeLancrettLurpak said...

saya letih, tapi bab makan, saya tak letih,hehehehe

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Mana tak letih, dah letih lagi tengok wayang. Akak pulak tengok wayang mletihkan.

Didz said...

Oh saya pun memang berhajat nak tengok wayang cerita tu. anyway, have plenty of rest norh :)

miloais said...

jalan terbaik untuk mengubat keletihan = berehat

hiks

Insan Marhaen said...

IM belum la tengok lagi. tapi dari iklannya dan ideanya itu IM rasa seeloknya filem sebegini diperbanyakkan daripada dok merapu dengan cerita hantu berlebihan...

h4ni3 said...

rehat la dulu..
hilangkan dulu letih tu
hehe

MasZuber said...

heiii..

semalam pun saya tgk merong mahawangsa. best kan?

gadisBunga said...

saya benci politik. sekian.

*ramai rupanya dah gi tgk merongggg....huhuhu~

kakchik@ella said...

sama la kita. kakchik pun gi tengok semlm. Mata tgh letib sbb tak cukup tido. Jom zzzz bawah meja. hihi ..

norh said...

*whitecappucino

esok saya cuti, saya nak cover tido 3 hari ni..he he

norh said...

*Nasriq

agaknya, ada ubat tak? :P

norh said...

*DeLancrettLurpak

kalau ada makanan depan mata, sy pun tak letih untuk makan.. he he

norh said...

*Kak Ina

dah ada org nak blanja, saya on ja..he he
nak pulak cerita epik mcm tu, lain dr yang lain..

norh said...

*Didz

saya syorkan awak tengok cerita tu..
thanks Didz

norh said...

*milo

tengah berfikir2 tentang berehat dan 'langkah seterusnya'..

norh said...

*Insan Marhaen

sy setuju..sekurang2nya terdetik jugak kita dengan sejarah..

norh said...

*h4ni3

dah lama tak dpt rehat secukupnya..walaupun hujung minggu.. :P

norh said...

*MasZuber

best..best..yg pertama seumpamanya.. :)

norh said...

*gadisBunga

hari ini sy bertambah benci politik itu..hu hu

GB tak join MasZuber ke pegi tengok wayang? :P

norh said...

*Kakchik

tak sempat nak tido bawah meja..alang2 nak tido, kena ambik gate pass, balik umah..he he