bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, March 10, 2011

masa untuk berubah


pulang dari kerja dengan perasaan yang sangat tak best...

kalau kita boleh siapkan most of the task given,
adakah bermaksud kita free sangat?;
walaupun hari2 new task given?

adakah ni masanya untuk berubah?

11 comments:

Shafa said...

tu bukan effisien ke namanya? o__O

Syeeda Sobbihi said...

berubah cmne tu cik adik? hee kerja nih, smpai bila pun tak abis.. kan kan kan?

norh said...

*fa

perlu tambah keja pada org yg effisien je ke eh?

norh said...

*syeeda

keja perlu seronok kan..kalau tak puas hati, better move on..majikan & pekerja tak perlu create masalah lain..

Uncle said...

as long as you enjoy what you are doing, i guess you'll be alright....

DeLancrettLurpak said...

hehehe.. jgn declare 1-2 keje dah siap, biar siap semua, bagi 24hours utk nampak busy, lepas tu baru boleh announce dkt bos, hehehehehhehe

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

niatkan kerja untuk ibadah
Insyaallah...sokses...

Wassalam

gedek! said...

berubah it hijrah....

ghost writer said...

belum masanya sehingga betul2 bersedia.

kan masih pertanyaan.teruskan dulu.

So Shy Lady said...

stres ke?

smoga trus sabar mnmpuh sgala ujian...
snum skettt ;D

miloais said...

itu efficient nok....
tahniah!

kenapa berubah??? stress sangat ke keja kat situ?