bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, March 23, 2011

peringkat suka

hari ni,


1. yang saya tak suka:

- webex training
- teleconference

*masih belajar berkomunikasi tanpa melihat mereka di depan mata...


2. yang saya tak berapa suka: 
 
- perasaan ingin berubah

*buatkan saya penat bersoal jawab dengan diri saya..

 
3. yang saya agak-agak suka:

- dapat surat increement.. Alhamdulillah
- terima kasih bos


4. yang saya suka sangat-sangat:

- buat pertama kalinya dalam sejarah hidup, dapat performance bonus :)))
- terima kasih pada pihak yang berkenaan


5. yang saya suka sangat-sangat jugak:

- esok hingga ahad saya tak perlu bekerja :)))







14 comments:

h4ni3 said...

hoyeahhh
happy 4 u too
cuti lama, pi jalan mana?
:D

Syeeda Sobbihi said...

yg number 5 tu pun saya tersangatlah suka!

Nasriq said...

tang bonus tu i like sesangat... boleh la kita ke mcd ek...

ghost writer said...

no 5 paling hebat untuk aku yang 24 jam keje nih..

gedek! said...

Yang pakcik suka....

Baca belog 'seriastana'

eceh!

norh said...

*h4ni3

hoyeaahhh
tq tq..he he
takde plan ke mana..ikut kaki melangkah..mungkin melangkah kat dalam rumah ja.. ha ha

norh said...

*Syeeda

no 5 itu suatu nikmat kan.. :P

norh said...

*Nasriq

nak McD eh? mai la sp.. he he

norh said...

*ghost writer

kamu memang hebat, bekerja 24 jam..

dan cuti 4 hari memang hebat kan bagi sesiapa yang bekerja.. :))

norh said...

*gedek!

ohh pakcik,
saya terharu...
saya pun suka baca blog pakcik...


ececeh
*wink*
he he he

Ann Huda (Ate) said...

Tahniah ats semua berita gumbira. Tgk tu, satu hari berdouble triple dpt berita gembira. Allah tk pernah lupakan kita kan? Kena banyak2 syukur tu..belanja ahkak makan..hehehe.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

1 & 2-sabar jelah

3-5 Tahniah, maksudnya dorang pandang kerja Norh ngan dua belah mata.

norh said...

*kak Ann
tima kasih..
yup..Allah memang tak pernah lupakan kita..
mai la sp kak.. :)

norh said...

*kak Ina


sabar sabar sabar
kak, pandang dgn dua belah mata yg betul takpe..tapi takut depa pandang dgn mata tambahan..hu hu hu