bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, March 22, 2011

Sebelum Cahaya - untuk kawan-kawan





feeling terlebih sikit dengan lagu ni :p 
...sebab tu tak jadi nak tukar ringing alarm pagi2 kepada lagu lain...


buat kawan2 yang komen pada entry sebelum ni, saya tujukan lagu ni untuk kawan2 sekalian ya..

enjoy this song  :))


nyanyian: Letto

16 comments:

whitecappuccino said...

memang best layan lagu ni..

Insan Marhaen said...

alarm bangin pagi lagu ni? boleh bangun ke? atau layan lebih lama...

norh said...

*whitecappucino

he he..layannnnn

norh said...

*Insan Marhaen

sekurang-kurangnya 3 kali snooze..ha ha ha

kakchik@ella said...

lagu tema sinetron cahaya. dulu angau jap dgn lagu ni. skrg tgh feeling dgn Rindu setengah mati pulak. hihi ..

norh said...

*kakchik

kenapa eh, lagu2 diorang ni cepat ja nak feeling2? he he

Nasriq said...

sesuai nak baut peneman tdo...

So Shy Lady said...

dtg mlm2 nk karaoke niiii...alamak skali tjaga plak my model2 tetap ;)

akk pon mmg suka dgn group ni. giv me 5!!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Terima kasih, kerana sudi tujukan lagu wat akak.ha ha . semoga Norh ceria selalu.

Ann Huda (Ate) said...

Assalamualaikum norh.
Selamat pagi Cinta.
Bersama embun pagi dan
Angin yg menghembus mesra
Di pagi indah penuh barakah
Senyumlah atas rahmat Allah
Moga hati-hati kita semua dipenuhi dengan cinta dan kasih sayang tuk semua makhlukNya.

Terimakasih norh. Lagu letto tu mmg best..lama betul tak dengar bila dengar kat sini terlebih feeling lak...hahaha.

As-Syams' said...

yg menemani kita sebelum cahaya..sgt sgt sgt suke lagu nih..dah lama xdgr.

norh said...

*Nasriq

ye ke? sy kalau dah tido, tak dengar dah..he he

norh said...

*So Shy Lady

model2 nak buat job ke?he he
suka 3x.. give me 5..

norh said...

*kak Ina

sama2...
semoga akak pun ceria2 selalu..
teringin nak makan masakan akak.. :)

norh said...

*Ann Huda

Waalaikumussalam Ann

Senyum untuk kamu juga.. :)
kuatkanlah hati...cinta...

norh said...

*As-Syams

menanti setelah cahaya..he hehe