bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, April 10, 2011

quote of the day

9 comments:

whitecappuccino said...

hmmm..make sense!

Nasriq said...

ooo... maksudnya tak jumpa lagi la endingnya...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Norh ada problem ke, dah lama tak bersiaran? masih ngan masalah kerja ke?

norh said...

*whitecappucino

yup..make sense huh..

norh said...

*Nasriq

eh..mcm mana awak tahu ye? he he

norh said...

*kak ina

thanks kak for your concern..sibuk sikit dengan keja, pastu macam dah terlajak tak tau nak tulis apa kat dlm blog (sebenarnya ditambah dengan alasan malas)..

gedek! said...

Life is simple, it's just not easy.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam kenal.


nice quote !

Ann Huda (Ate) said...

Assalamualaikum Norh.
Lama menyepi, sibuk ye? Nice quote. Ada satu lagi Akak suka: "Life isn't about sitting there waiting for the storm to pass..its about getting out there and dancing in the rain..even if it means getting wet. (Jgn kena panah petir udah:))

Selamat Beraktiviti di hari Isnin yang indah. Moga setiap langkah menjadi amal yang Barakah.