bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, April 29, 2011

salam semua... :)
ho ho ho...lamanya tak berjurnal.
hari isnin lepas baru hantar servis, semalam baru dapat balik laptop..
actually sesuai sangat laptop demam..since last week & this week tahap sibuk adalah melampau..sangat la rasa tak terurus.. 8am to 6pm tu memang mengerah keringat betul (memang sepatutnya macam tu la kan.. :P ).. bila balik rumah, hanya mahukan rehat dan tido yang secukupnya.. hari ni baru dapat pelan2 kosongkan meja.. :)

sepanjang laptop tak sihat ni, dapat la jugak khatam buku2 yang ada kat rak rumah aku ni..he he..kalau dak, laptop ni asyik ja dok memanggil2...

dah 29 april hari ni noh...cepatnya masa berlalu...
puas hati? menyesal? sedih? gembira? marah? letih? menangis? ketawa?
seadanya aku jalani hidup ini.. :) 


Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young.
-Henry Ford

12 comments:

Eda said...

still in learning process sbb saya taknak jadi tua!!..haha

Cik Ina minat Do do Cheng said...

sokong ayat yang kat bawah tu, akak sentiasa teruja nak belajar ssuatu yang baru dalam hidup.rindu norh dah lamakan tak bersiaran.

Nasriq said...

alamak... tua dah!

whitecappuccino said...

tu la asyik depan lappy, buku tak abis2 baca.

norh said...

*Eda

sama la.. nombor usia confirm meningkat tapi tetap nak maintain muda..he he

norh said...

*kak Ina

kalau belajar benda baru, seperti segar ja sentiasa..kalau nak kena buat benda yg sama, cepat je bosan..

norh said...

*Nasriq

bila awak sampai umur mcm sy, awak pun akan buat benda yg boleh buatkan awak rasa lebih muda..ha haha

norh said...

*whitecappucino

he he he..addicted nak baca blog..

Insan Marhaen said...

laptop IM dah lama lesap..

semalam di IPD Perda, 4 remaja buat laporan polis. rumah mereka di pecah dan 4 laptop mereka hilang..

Gentleman Frog said...

salam,

masa mmg cepat berlalu, sekarang dah tgh tahun!

norh said...

*IM

laptop IM hilang kat rumah jugak ke? sesuka hati ja depa ambik brg org lain noh.. mcm la kita ni dpt free brg2 ni..

norh said...

*Gentleman frog

ha ah..cepat ja nak tengah tahun dah..keja dok mcm tu jugak nih..