bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, April 2, 2011

selamat berhujung minggu...

masih dalam mood yang 'weng' entah macam mana...
tapi patut bersyukur sebab hari ni adalah hari cuti..ye dak?

apa yang dah terjadi hari ni?
hujan di pagi hari, menghabiskan sebuah novel sambil berselimut...
dan bersarapan pada pukul 1pm...  he he he
kemalasan yang hanya sesuai untuk orang2 yang dah bekerja, bukan untuk para remaja ye... :P
setuju ke dengan pernyataan ni? ha haha


SELAMAT BERHUJUNG MINGGU TEMAN-TEMAN... :)

8 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Norh,

pergi lah spa, akak suggest dewi sri spa, Alam sentral.terbaek.akak dah kenal orang kat sana.satu lai hotel grand blue wave, serinity spa.akak suka dua je tu. norh sapa lagi nak hadiahkan kita, kalau tak kita sendiri, biarpun akak dah berkahwin.

Lina Rahim said...

memang best bila weekend..rasa macam indah je, isnin malas nak kerja..haha..

Nasriq said...

aku tak boleh nak tidur pun biarpun mata dah berat sangat ni...

h4ni3 said...

hujan???
kat sini panassss
huhu

norh said...

*kak ina

rasanya memang dah kena buat plan utk spa la.. nanti sy risik dulu yang best2 kat utara ni.. kalau tak, kena tengok tempat yg kak ina suggest tu la..

norh said...

*Lina

he he..tu la kan..hari isnin abih terus hilang mood.. :P

norh said...

*Nasriq

rugi..rugi... he he

norh said...

*h4ni3

yup...musim hujan lebat pulak tu..