bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, June 9, 2011

let fear be out of our way

dah 11 malam tapi masih tak tidur..tadi waktu kat ofis, macam dah tak larat sangat, nak balik tidur ja.. hari ni monthly presentation part II, azam nak dok diam, tak mau bukak mulut..tapi tak berupaya la..dalam dok letih2 ni, ada hati lagi dok membebel2..haishhh...rasa nak ubah gak tabiat 'baru' ni tapi satgi ada orang akan buat ayat power pulak kalau aku tak mengeluarkan 'kenyataan2' :P

semalam aku hanya berjaya keluar dari kl pukul 9 malam, training abih kul 4 ptg.. ngeri betul la dok kl ni (mana mungkin aku nak hantar resume aku ke kl..hmmmm).. sampai sp pukul 2.15 pagi..driving alone (upgrade keberanian jugak la)..sebelum ni pernah gak drive malam & sampai pagi tapi dengan mak..kali ni sorang2.. let fear be out of our way...ho ho ho..berani la sangat..
menggigih la nak balik jugak; 4 hari dah dok kl, missing my bed and blanket... 
berhenti kat tapah kul 11.30 mlm, ramai gak orang..macam siang hari pulak..

2 hari ni kena siapkan dan update yang mana2 patut..siang tadi tak sempat pun nak jengah blog kawan2..esok pun nampaknya tak sempat lagi, banyak docs tak clear lagi.. 

lusa pun tak sempat..lepas lusa pun tak sempat lagi..lepas lepas lusa pun tak sempat...sebab? 

SAYA BERCUTI...... 
YES!!!!! 
:))
masa untuk RELAX...


5 comments:

Nasriq said...

masa untuk relax... relax la puas2... badan bukan mesin pun nak suruh kerja jea... mesin pun kena servis jugak...

Erani Zuhran Mohd Nor said...

Yo, cuti ke mana kamu (ala2 indon lak dah). Selamat bercuti... my time already over last week, starting havoc time balik dah... uhukksss letih bangat ya amat!! (indon lagik... )lagi letih bile ada di opis serba serbi nih....

miloais said...

yeppp... time to relax kan???
iols gak yg tak bercuti :nangis:

MulutPayau said...

selamat bercuti...rehat secukupnya..

kakchik@ella said...

fight the fear, adik. nnt cuti make sure enjoy eh. rehat cukup2 tau.