bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, June 20, 2011

seriastana@redang

sampai jua ku ke redang tahun ni  :) .. memang sangat sesuai untuk menghilangkan tekanan.. seperti ada yang tak mau pulang dari redang ni..selama dok kat sini, masa berlalu cepat ja..tapi sangat menenangkan dan sangat natural.. just love Redang... 

jeti merang..sebelum ni, naik ikut jeti shahbandar ke redang.. 

ketibaan.. :) 

langkah terhenti di redang..


depan chalet.. 

parkir bot? 

bot untuk ke snorkeling ..

pagi di redang... 

bertemankan ikan2..


Hotel Seri Pasific..maybe next time..


missing this moments..


chalet.. 

Restoran Seri Mayang
tetamu yang menghuni chalet akan makan kat sini, tak sekali dengan penghuni standard room, so, agak private gak la kiranya..makan dengan penuh ketenangan dan kenikmatan.. :)


hari pertama, hujan waktu petang..

jernih menghijau-biru..

19 comments:

sha a.s said...

mak aihh, best nyer...cantek betul la.....

bujal X said...

lawa~~saya jeles tahu!

bunga said...

tenang jer tengok gamabr tu kan..

Nasriq said...

cantik2... huhu... nak pergi gak la...

Erani Zuhran Mohd Nor said...

berteman ikan2???? bis saper amik gambar????
finally gambar senyum...kalau kat opis ni...hehehehe...hehehehe...gelak tak abis ler... payah nak tgk senyum dgn orang...hahahaha (gelak jahat lak)

Cik Syeeda Sobbihi said...

bestnya bercuti.. have a nice day!

norh said...

*sha

tu belum tengok kat dlm lautan lagi tu.. :)

norh said...

*bujalX

hargailah kecantikan bumi Malaysia..he he

norh said...

*bunga

actual scenery lagi tenang..

norh said...

*Nasriq

better pergi sebelum lebih banyak pembangunan..

norh said...

*kak era

mana boleh habaq sapa ambik gambaq..he he he

nak senyum kat tempat keja? ada makna ke nak senyum di sana..lebih banyak yang buatkan sy menyinga, so tak sempat nak senyum.. :P
bila la agaknya sy nak ubah perangai ni noh? bagai menunggu bulan jatuh ke riba..ha ha ha ha

norh said...

*Syeeda

bercuti penting utk de-stress.. :)

gadisBunga said...

nanti saya akan pegi redang.

tak penah sampai lagi ni tau! :D

Cik Ina Do do Cheng said...

akak jeles no 2 selepas bujal.bilalah akak nak menjejak kan kaki ke sana.

Kakzakie said...

Nampak teramat nyaman dan santai sungguh. Bilalah kakak nak sampai sini ye....

Sya said...

waa...canteknyeee!!!

Uncle said...

beatiful place to visit. Uncle pun tak sampai2 lagi kat sini....next year kot....

MulutPayau said...

wahhhh....cantiknya..akak tak prnah sampai ke redang....

Matahari said...

bestnye awak g redang...tak ajak pun ehehhee..:)