bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, July 11, 2011

1st day

hari pertama audit, 6.30 petang baru abih..
pengalaman? 
bertambah lagi untuk suatu hari yang sibuk..yang mana baik, jadikan teladan, yang mana tak ok, lakukan perubahan.. yang mana tak buat, aku mengaku, yang mana tak pandai, aku mintak tunjuk ajar...
inilah yang dinamakan nak hidup..ye tak?

entry semalam aku dapat komen dari kak era..
memang aku tergelak baca komen dia..



of course i will be myself...he he he
hari pertama ni pun dah dok terbayang2 muka diorang bila dok baca audit report nanti..
I pasrah, sapa suruh I jaga company..
kalau rules the company sekali dengan elaun2 nya, memang berbesar hati sangat la kak era..tapi paham2 sendiri lah no!.. :P
tapi ayat last tu, tak setuju la...

NEXT 4 days to go... lambatnya nak hari sabtu..hu hu hu

9 comments:

Uncle said...

performance have to be constant all the time......tak kira dalam situasi apa sekali pun!

norh said...

Uncle,

kadang2 ter 'dilute' dengan keadaan sekeliling...

sha a.s said...

klakar pn ade...ehehhe

whitecappuccino said...

salam..lama betul tak singgah sini..all the best!

Nasriq said...

ermmm. audit? serabut!

Kakzakie said...

Sesekali diberi tanggungjawab kenalah pikul walau berat bagikan batu besar di atas jemala....Lama-lama norh bila dah ok rasa batu besar bagaikan kapas je....

Gentleman Frog said...

salam,

akautan ke? fuh pening ka.main ngan angka.

ainnoraini said...

semoga dipermudahkan segalanye...
jgn pening2 ye...

Erani Zuhran Mohd Nor said...

betul la... kalau bos tak dak, kita lagik susah... but what i meant is bile your bos yg tak ada...hehehe! nway.. all the best to selongkar... kalau tak ada salah, tak kan ada improvement..betul tak?