bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, July 6, 2011

boyfriend baru

boyfriend baru.. :))


baru jumpa last month, pergi dusun durian mak sedara housemate..pastu pergi dusun durian datuk bf ni..ramah sungguh dia..dan sangat la cute, rambut tu, dia yang letak gel sendiri ok, pastu datang kat aku suruh snap gambar dia..ha haha.. mulut boleh tahan laser gak walaupun tak sekolah lagi..budak2 sekarang ni, cakap tak mau kalah dengan orang dewasa ni..

sebenarnya aku nak update cerita pegi dusun durian, rambutan, manggis dan macam2 buah lagi la..tak lupa jugak ladang anggur kat sik nu..tapi tu lah, tahap motivasi masih di tahap yang amat rendah, so, letak gambar budak ni dulu la, kira warming up.. kang update mendadak, stop pun mendadak jugak la kan..

tunggu update dari ladang anggur... :)

9 comments:

sha a.s said...

ANGGUR? haihhh, terliur dah ni even n3 tu xde lg...ekeke






encem nye dia! pinjam leh? ekeke

bujal X said...

whoa! ada ladang anggur kah?

gadisBunga said...

siyes anggur? update! update!

Daddy Ziyyad said...

ladang anggur kat kedah tu ke??

Ann Huda (Ate) said...

Ladang anggur????

Hensem boyfren baru you...;)

bunga said...

nak durian..heee

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

rambut terpacak tu...terpengaruh dgn iklan kutttt

ps: tunggu buah anggur...he he

Wassalam

Uncle said...

ada laadang anggord ka? tang mana? cepat habaq mai!

Nasriq said...

durian? huk hik huk...dapnya...