bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, July 9, 2011

D' Sabai

hujung minggu ni tak ke mana2, baru sempat nak update draft dlm blog ni..dah upload gambar sebelum lagi dah tapi tak post2..

so, layan selera makan la pulak kali ni...makan2 kat D' Sabai.. Central Square Sg Petani..tingkat 4..bawah level bowling..
restoran ni dah lama bertapak kat sini.. tapi aku pun dah lama tak makan, dulu2 waktu zaman muda2 dulu ja yang dok makan kat sini, sebab ada colleague indon yang suka sangat makan kat sini...

ice lemon tea.. 
aku dah biasa minum ice lemon tea nestea yang aku bancuh sendiri, lagi sedap rasanya...


jus tembikai 

 air laici


side order


bihun goreng


D' Sabai set..ada nasi, tomyam, sosej sweet sour, ayam balck pepper..semua sedap...harganya berpatutan la..


sosej sweet sour 

ayam black pepper...


ni set nasi ayam rasanya..dah terlupa nama menu dia.. 

nasi goreng




5 comments:

Ann Huda (Ate) said...

Ketiga22 jus itu adalah kesukaan Ate (Ate kalo psl makan minum apa yg tak suka)

sha a.s said...

black pepper chicken + fried rice tu nmpk sedapppp!

Nasriq said...

ni yang kau marah ni...

tergugat iman cek...

eyndayusoff said...

Macam familiar je tempat ni hehe...eynda kan org sg petani :-D

Cik Ina Do do Cheng said...

Norh apa khabar? makin berseri plak akak nengok ko. ada apa-apa yang akak tak tahu ke?

ayam black pepper ngan semua air tu memang menambat selera akak .sedap.