bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, July 5, 2011

dah abih bertapa

Assalamualaikum semua...
selamat bertemu kembali..

hah..macam mana nak menulis ni?; dah lama sangat bertapa.. sebab2 bertapa? alasan nya adalah sibuk.. relevan lagi ka alasan ni? semua orang sibuk kan..macam la aku sorang saja yang sibuk.. 

sebetulnya, alasannya adalah lebih kurang entry aku sebelum ni lazy saturday.. tapi bukan lazy setakat hari sabtu saja..semua hari pun rasa lazy (waktu di rumah saja ye).. kat tempat keja, sibuk sampai nak pengsan kekadang tu (apasal la ramai sangat orang sakit? kepada rakyat Malaysia, tingkatkanlah taraf kesihatan masing2 ya..kurang2kanlah pengambilan ubat-ubatan ye!)

hari ni pun lazy jugak, mood cuti tak abih lagi..he he..baru kembali dari hatyai malam semalam.. hari ni bermalas-malasan mengadap internet, .. tambah malas bila memikirkan esok kena masuk keja balik setelah 4 hari cuti..hu hu hu

actually bukan tak teringin nak update blog...hajat di hati memang la nak teruskan pengkisahan 'seriastana' ni tapi asal bukak ja blog, aku cuma mampu membaca blog kawan2 ja..tak ada daya (*malas*) nak menulis apa pun..hopefully semangat aku nak update blog ni pulih seperti waktu dulu2..he he..kalau tak pulih jugak, aku kena cari doktor kot (doktor terbaik kat mana ye?)..

ok..sampai bertemu kembali.. :P

12 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

selamat kembali ke alam maya
selamat bekerja

Wassalam

norh said...

Waalaikumussalam atuk

yup..kembali ke alam maya..he he he

Cik Ina Do do Cheng said...

Norh bila ko dah kembali dari pertapaan, akak plak rasa nak bertapa sebab episod duka melanda hidup akak. rasa akak dah kekeringan idea

Nasriq said...

hatyai? wuaa... bestnya... lama sungguh bercuti ek. dari redang ke hatyai... memang patut la mood menulis ke laut...

sha a.s said...

awak......lama x hapdet..rindu :p

norh said...

*kak ina

ala kak, jangan la jd mcm sy, nanti takleh ambik nasihat2 dr akak.. episod duka???
episod duka sy maybe next week, seminggu nak di audit ni.. *pengsan*
kalau sy pengsan, takde la nak meng'update' blog ni..

norh said...

*Nasriq

dari redang ke hatyai..tengah2 ke dusun durian..memang mood ke laut la..ha haha

norh said...

*sha

takpe..kita kan selalu bertandang ke rumah awak..he he

Matahari said...

wah...seronoknye bercuti..:)

norh said...

*As-Syams

takde org ckp cuti tak seronok kan..jom la plan cuti sama2.. :)

Eda said...

wow...best2...cuti2 luaskan pemandangan..

Kakzakie said...

norh... tak kisah usah sesekali jadikan blog sebagai yg pertama kelak banyak benda tak menjadi....