bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, July 6, 2011

hari hangat

hari hangat

1. berita hangat: next week, isnin sampai jumaat ada audit dari corporate
2. bos cuti next week, sepanjang minggu
3. hari ni geram sedikit (sedikit??) since dikhabarkan tak meet her expectation




cuba teka kaitan antara entry ni dengan minggu depan,


atau 


cuba teka tahap stress saya pada minggu depan.





la la la la la......

14 comments:

sha a.s said...

adoiyaiii norh......pening nk pikir...ehehe

norh said...

hu hu.. tak mau pikir gak ni..

Erani Zuhran Mohd Nor said...

sama2 stress, sama2 ler cari kerja lain... Jom ke krabi, release tension next week...hehehe. ada jugak bos pengsan nanti

Nasriq said...

cam tu pergi bercuti lagi la...

norh said...

kalau p krabi minggu depan, memang ada yang nak pengsan la tu jawabnya...
lepas tu tak payah nak hantaq surat resign sendiri la kan..free ja depa bagi surat kat kita.. :P

ni dok terngiang2 lagi ni pasal kelmarin..
lepas ni kalau tengok bertambah mencuka lagi, jangan dok tanya pasai pa la kan...or nantikan perang dingin yang bakal berlaku...he he he

norh said...

*nasriq

sat, nak himpun duit dulu nah.. he he

bunga said...

hahaha..yang penting kena kerjasama ngn audit..hee

gadisBunga said...

live the moment. ngeeee~

Kakzakie said...

Walau stress tapi kalau dipenghujungnya masih boleh berlalala.... kakak salute sebab still happy:)

MasZuber said...

huhuhuhu sabor jea la kan!

norh said...

*bunga

since audit ni dari corporate, memang 100%lah nak bg kerjasama..

norh said...

*GB

maksudnya, kena ENJOY the moment (of stress)..ye dak? :P

norh said...

*kakzakie

tertekan tapi nya tanggungjawab tu terpikul di bahu ini..so, dok buat2positif la ni kak..hu hu

norh said...

*masZuber

tak pass lagi belajar bab sabar ni.. :P