bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, August 9, 2011

di bawah mikroskop

semalam ada satu berita..

minggu depan,

big bos dari HQ mau turun..

agak2 berkenaan yang positif ke

atau yang negatif?

sempena bulan Ramadhan yang mulia ini,

bersangka baik itu adalah lebih baik..

YA...berharap yang POSITIF2 saja sudah...

walaupun ada berada di bawah mikroskop...


la la la la la....


11 comments:

Tukang Karut said...

hoho... mungkin nak dapat bonus???

bujal X said...

datang bawak durian tu~he~~

gadisBunga said...

duit raye. kompem!

Kakzakie said...

Tak payah mikroskop norh... kakak ada sick-sense dia bawa duit raya...:)

MasZuber said...

kite bersangka yg baik jea laa..boss dtg nak kasi duit raya tambahan! :)

norh said...

kawan2 sekalian,

selama sejarah company ni, takdenya lah bonus raya...jadi, harapan2 di atas tu besar kemungkinannya memang takde lah...
selagi tak abis program restruktur ni, selagi tu lah kami akan terima pelawat2 kehormat ni...
yang saya boleh pastikan, kerja menjadi sangat banyak sekarang...

Bigdaddyz said...

macam2 ....hehe

Erani Zuhran Mohd Nor said...

Big bos is coming to town... so selalunya... out of 10... 10 are negative news.. tapi sempena bulan baik ni mungkin terselit satu yg positive... (***wink*** :)....)

Asrul "iLham" Sany said...

datang bawak rotan...cam hi skol lak hahaha

eMMe said...

hye Norh!
lama tak singgah sini...maaf yea...
saya sihat, Norh sihat?
Selamat Berpuasa!

whitecappuccino said...

bawa berita gembira kot!