bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, August 5, 2011

puasa hari ke-5

selain dari berpuasa, menahan lapar dan dahaga,

dan menahan rasa tidak puas hati di tempat kerja..speed keja masih sama ja dengan waktu di luar bulan puasa tapi boleh balik pukul 5.. :) ,

saya juga berpuasa dari update blog..
(he he hehe..alasan untuk mood jurnal yang menghilang..)

14 comments:

BonekadalamChermin said...

janganlah begitu..apdetla slalu!


:)

Cik Ina Do do Cheng said...

samalah akak pun balik pukul 5, tapi pasal tak update tu akak tak sokong. kenapa tak update?

Asrul "iLham" Sany said...

aku masuk keje pkol 10 balik pkol 4

;D

norh said...

*BDC

asal nak buat entry ja, termenung panjang kat depan laptop..pastu BW la kejanya..he he

norh said...

*kak Ina

kenapa tak update?
apa lagi kalau penyakit m.a.la.s dok ada ni.. :P

norh said...

*AIS

kul 10 sampai kul 4 ja keja..bahagianya hidup :)

Acik said...

boleh ... rehat ler dulu, bila idea datang, upadate 5, 6 kali sehari, k! :)

sha a.s said...

ala norh...xmo la pose terus dr blogging....ehehe

Tukang Karut said...

jom plan bercuti nak... hoho... perlukan cuti tu... tension sangat je tu...

Ann Huda (Ate) said...

hapdet dik, hapdet..Ate plak tetiba jer rasa mcm tk de idea nak hapdet...huhuhu.

norh said...

*Acik

5-6 kali sehari.. mimpilah bg saya..he he

norh said...

*sha

niat tu tak mau, tapi niat tinggal niat je lah..he he

norh said...

*TK

Krabi jam, lepas raya..

norh said...

*Ate

jangan la takde mood nak apdet, blog ate, sumber motivasi saya.. :)