bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, September 29, 2011

70 tahun

Pekerja swasta boleh kerja hingga 70 tahun jika 'layak'...
berita lanjut


Cita-cita aku nak bersara umur 40 tahun...
nak kena plan langkah berjimat cermat (InsyaAllah kalau panjang umur)


10 comments:

budakijaupendek said...

aduh..
sapa tahan kerja umur sampai 70tahun.
yg duduk pej pun botak kepala sb stress. huhu

Asrul "iLham" Sany said...

tak tau cam ne agaknya hidup kalau tak keje... maybe akan travel seluruh dunia

;-)p

Kakzakie said...

Kakak membayangkan kalau kakak kerja sampai 70 tahun nak naik tangga guna tongkat kot....

bujal X said...

ui~~awalnya plan bersara?

miloais said...

70 tahun???
lama giler berkerja makan gaji!

Tukang Karut said...

pakai tongkat la kalau nak kerja sampai 70 tahun...

h4ni3 said...

huih.. takde keje ker nak keje sampai 70 tahun
tu utk top2 management yg gaji dah beso tu, diorg suka la.. cukup2 ler, bagi can ler kat orang lain naik jadi bos pulak

~SaL IjOu~ said...

kije swasta tu tensi sekali.nak tunggu hingga 70 tahun! mak ei~

whitecappuccino said...

agaknya tak sempat dapat wang pencen dah pergi dulu..

Matahari said...

hheheheee macam-macam :)