bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, October 17, 2011

berita terkini

mood malas nak masuk keja esok..
dah la dari semalam lagi aku dah rasa kemalasan ni.., 
hari ni waktu tengah mendobi ada call dari kilang..
ada berita terkini
hari rabu ni ada audit dari ministry (kami target depa nak mai December, sempat la bos balik)..


patutnya aku kena terkejut tapi malas nak rasa terkejut,
kan dah set, nak redah ja..


yayy!!
cabaran bermula... :))
let's enjoy...


perenggan ketiga tu untuk kuatkan semangat ja..
sebenarnya macam kat bawah ni;

HUUWAAAAAA!!!




nota: ingat nak update pasal cuti..postpone la dulu ye..3 hari kena audit ni..

4 comments:

whitecappuccino said...

hahaha! redah jer la

insan_marhaen said...

tadi, IM diodit oleh customer secara mengejut. IM teguh berdepan dengannya. walaupun ada kelemahan dokumentasi yang di kesan oleh customer, IM terima saja kenyataan itu.

esok IM cuba memperbaiki.

bunga said...

hahah..sama..bunga pun malas ni..hehee

h4ni3 said...

saya pun takde mood
maka hari ni saya memilih utk duduk lepak2 kat rumah jer