bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, October 5, 2011

di saat aku mencintai dirimu


mode: jiwang
layannnnnnn.............


hmmmmm..jiwang la sangat
celaru lebih tepat kot...

uniknya insan kan..dah seharian sibuk2 dan penat dengan hal2 serius pun, sempat lagi dok pi layan perasaan lebih-lebih ni...

kalau pakai bateri, confirm hari2 bateri aku keluaq alarm merah...tet..tet..tet..

24 comments:

Fatin Mraz said...

tett..x sesuai ko norh, nak pakai bateri2 bagai..

x per, dgr dadali band..layanzzz sampai zzz

gadisBunga said...

tuh la best jadi orang. dalam dok busy bila rasa nak jiwang, layan je....heheh!

whitecappuccino said...

akak suak gak lagu ni..

Matahari said...

kisah sy...seseorang tlh tujukan lagu ni kpd saya. apa daya sy, ini jwpn sy..

ku terpaksa pergi...
ku terpaksa pergi...
disaat kau mulai mencintai diriku...
berharap aku jadi kekasih hatimu..
namun aku terpaksa pergi jauh dari hidup mu...

ku menangis lagi...
ku menangis lagi...
disaat aku terpaksa meninggalkan dirimu lagi...
ku tak pernah layak menghiasi harimu..
disaat kau terbangun dari tidur mu...

aku mmg inginkan dirimu..
datang dan temui aku...
kanku...katakan padamu...
aku sangat mencintai dirimu...

aku mmg inginkan dirimu...
datang dan temui aku...
kanku...katakan padamu..
aku sangat mencinta...

ku menangis lagi..
ku menangis lagi..
disaat aku terpaksa meninggalkan dirimu lagi...
ku tak pernah layak menghiasi harimu..
disaat kau terbangun dari tidurmu...

aku mmg inginkan dirimu..datang dan temui aku..
kanku...katakan padamu..aku sangat mencintai dirimu..

sayang...apakan dayaku..
terpaksa..meninggalkan diri mu...
andai..inilah takdirku...
aku redha melepaskan dirimu...

sayang...harap kau mengerti...
akan...keterpaksaan ini...
maaf...ku terpaksa pergi..
meninggalkan indahnya cintamu...
maaf...sungguh ku tak mampu...
utk terus...mencintai dirimu...
maaf...ku terpaksa pergi..
meninggalkan cinta sucimu...

aku mmg inginkan dirimu...datang dan temui aku...
namun...apakan dayaku...
aku terpaksa meninggalkan cinta mu....

Erani Zuhran Mohd Nor said...

jiwang karat llaaa laaalllllaaaa....

tapi tak per, jiwang di rumah ok... jgn jiwang di opis...hancusss

Cik Ina Do Do Cheng said...

akak suka layan lagu jiwang, tak de pasal apa-apa pun, saja nak rasa aman damai sikit.gimi five

Uncle said...

Boleh percaya dak, laptop saya volume OUT!!!!! Tak dengaq apa.....jadi, gagal lah nak dengaq lagu syahdu ni...

miloais said...

jiwang karat sehhhh!
ekekekeke

Tukang Karut said...

errr... aku rasa aku salah masuk blog la... eh... tapi macam betul lak ini blog norh...

h4ni3 said...

sesekali layan jiwang.. syiokkk

h4ni3 said...

eh.. naik syok pulak dok ulang2 lagu ni.. hahaha

MulutPayau said...

sesekali jiwang...bagai diawan-awangan..akak pun suka lagu ni...

suri solehah said...

tak leh nak layan..internet cam siput..huhu

norh said...

*FM

agaknya kalau betul pakai bateri kan, bukan setakat alarm..flat terus..ha ha

norh said...

*GB

tak payah tekan butang apa2 kan..he he

norh said...

*WC

sedap ja kan..

norh said...

*Matahari

he he.. panjangnya jawapan awak ke orang tu..

norh said...

*kak Era

huh..nak jiwang karat kat opis...takdak maknanya..tak sesuai langsung..

norh said...

*Uncle

ambik la kesempatan, beli laptop baru..

norh said...

*milo

jom la karat sama..ha ha ha

norh said...

*TK

tak salah rumah aih..betui ni...

norh said...

*hani

terngiang2 ni kat telinga..

Alin Marlini said...

sesekali jiwang takpe..hari2 jiwang lagi okay...hehehhe

Eda Latiff said...

suke lagu ni...kadang2 layan jiwa dalam kesibukan keje ok pe..hehe...layannn..;)