bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, November 1, 2011

cabaran 8 minggu: #9

#9

# nak pikir, nak buat keputusan, nak prepare itu, nak prepare ini, email itu, email ini... terasa antibodi dah lemah la, nak demam..
# 'rindu' boss...hu hu..lambat lagi dia nak balik..
# missing sesi gossip pukul 10 pagi dengan geng, terpaksa diganti dengan mesyorat.. best bangat dapat bermesyorat... 










p/s: tiada entry baru, tak BW sebab laptop kong, ni pinjam housemate punya.. hu hu

8 comments:

Tukang Karut said...

tuan blog pun dah kong dah ye?

whitecappuccino said...

Tak pe nanti bos balik boleh kumpul balik gossip2 tu :)

gadisBunga said...

saya blur. jap. eheheh~

YNA said...

jangan blur blur :)

Gentleman Frog said...

Salam,

boss laki ke pmpn?

MulutPayau said...

cepat2 makan ubat yer..supaya antbdi makin kuat....

insan_marhaen said...

IM tak pernah rindu boss. cuti lelama pun takpa.

Ms kertas said...

BW tu apa ya?!! (",)