bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, November 7, 2011

ingin ku tulis...

ingin menulis,
ingin meluahkan,
tapi tak feel bila guna lappy orang lain,
nak BW pun tak brapa best..

enjoy cuti kalian ya... :)

11 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

selamat hari raya aidil adha Norh :)

alah ciannya, satu pengobarnan gak tu. sabau ye.

insan_marhaen said...

memang tak boleh jadi pelakun nih. susah nak dapat feel!

MulutPayau said...

sabar yer dik...enjoy raya...

atuk said...

Salam Aidil Adha Norh

bagus...adat kita meminjam...he he

Wassalam

Tukang Karut said...

gaji besar... beli je baru...

Daddy Ziyyad said...

Betul tu..kalau menulis blog guna lappy/komputer org lain, memang kurang feel..lagi pula bila kita nak masukkan gambar yg kita dah simpan dalam lappy kita

Kakzakie said...

Lappy masuk workshop ke norh? Kena berkorban juga ye huhu...

YNA said...

salam aidiladha :)

cuti nie byk tido dan makan je :)

Ann Huda (Ate) said...

Ate tak suka cuti...sunyi sangat rumah :(. Ate penat tido kalo cuti.

Fara said...

Yeke? Pttlah mcm sunyi je blog nie 2, 3 hari nie!

Ros said...

Salam ziarah..