bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, November 27, 2011

Salam Maalhijrah

Salam Maalhijrah 1433
Semoga tahun baru hijrah memberi harapan yang baru untuk kita berubah ke arah yang lebih baik...

apa khabar kawan2 semua?
enjoy cuti 3 hari ya..

dah lama rasanya tak update blog & tak reply komen2..

sebab;

satu, laptop masih tak ok..hard disk kong..tapi tengah mintak depa retrieve gambar2..ada dua tiga trip aku tak sempat back up..hu hu

dua, sedih sebab laptop tak ok plus RM yang melayang2 ni..

tiga, harga servis keta pun boleh tahan jugak kali ni.. (apa kaitan dengan tak update blog..jiwa tertekan mungkin..)

empat, sibuk melayan permintaan orang2 kat ofis..

lima, keta tak sihat, laptop tak sihat, tuan laptop pun turut tak sihat..demam panas last week..cun2 ja kena hari ahad, satu hari tak bangun..hari isnin paksa diri gak pi keja...sayu hati aku bila mak aku buat ayat, tak payah la buat keja teruk2 sangat...nak buat macam mana, amanah..kesian pulak kat team aku kalau aku tak masuk keja hari tu.. sampai la ni pun badan tak berapa sedap..

tambah lagi, penat sangat bila balik dari keja semenjak dua menjak ni..banyak benda yang aku belajar sejak2 ditinggalkan bos ni..ada la keputusan2 yang aku buat yang aku tak pasti dia setuju ke tak .. la la la la la
hari2 aku hitung, lagi dua minggu weh aku tunggu dia balik.. pastu nak submit leave form.. :P






13 comments:

fatt said...

salam maal hijrah norh,
skrg musim org tak sihat ye sbb cuaca tak menentu..bila mood swing gini mmg patut bawak diri pegi holiday. kdg2 bila dah reward diri dgn cuti atau rehat yg berbaloi barulah mutu kerja & diri semakin bersemangat. all the best!

MulutPayau said...

Salam Maal Hijrah utk Norh...
Semoga dipermudahkan segala urusan ...

whitecappuccino said...

Salam maal hijrah..semoga segalanya akan berjalan dengan baik..

Eda Latiff said...

salam maal hijrah norh...cuti lama2 skit...hehe

norh said...

*fatt

salam maal hijrah :)
sangat teruja bila fatt sebut pasal holiday..he he he
nak lagi kalau dok pi lepak kat blog fatt..rasa tiap2 bulan nak pi jalan2..yup, kalau balik dari holiday, otak fresh ja nak buat keja..*alasan utk selalu bercuti sebenarnya..he he*

norh said...

*MP

tima kasih kak :)

norh said...

*WC

InsyaAllah..tima kasih kak..

norh said...

*Eda

hajat di hati memang mcm tu..tapi tahulah kan, bos susah sikit nak bg cuti..haishh..

Fatin Mraz said...

salam maal hijrah untuk norh juge~

Pen Biru said...

salam maal hijrah..salam kenal..i follow :)

~SaL IjOu~ said...

kesian.tabah ya!~
Salam ma'al hijrah~ =)

ratusiput said...

takpe..settlekan mane yg pntg dulu.pas dh ok sume2...leh smbung berblog :)

insan_marhaen said...

asalkan badan ok, boleh jalan-jalan dan makan-makan.