bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, December 29, 2011

belum puas di sini

19 comments:

Pok Amai-Amai said...

kat ne tu?

norh said...

*PA

panyee island, dekat phuket..

eyndayusoff said...

Ingat kat pulau pangkor :-)

whitecappuccino said...

seronoknya..makan angin lagi la ni..

gadisBunga said...

extend la! hihihi~

Eda Latiff said...

wow!..syoknye pegi pulau...norh, inform la kalau pi pulau mana2 lagi next time..leh join skali..hehe

noor said...

sonoknya mkn angin....tp kt mana yer tu

Kakzakie said...

Norh...boleh pergi lagi macam hari itulah.. naik bas terkejar-kejar sekali jumpa org kg. mana tahu pergi lagi sekali jumpa pulak di sini hihi...

Daddy Ziyyad said...

itulah apa yg kita rasa kan, setiap kali percutian dah nak habis..bila nak check out....terasa macam nak extend aja...(padahal kerja dah menanti) :P

Tukang Karut said...

eda dan norh... nak ikut boleh?

norh said...

*kak eynda

pangkor tak sampai lg..hu hu
maybe thn depan..

norh said...

*WC

atas alasan nak legakan stress..ha ha ha

norh said...

*GB

pi dgn org, kena ikut agenda depa la..

norh said...

*Eda

next year perhentian nak tak?

norh said...

*kak zakie

akak mengingatkan saya yg saya tak pernah sudahkan entry berjalan2 saya..he he he

norh said...

*noor

dekat dgn phuket

norh said...

*DZ

saya bercuti di kala hati yg tak keruan dgn nasib di ofis.. nak masuk balik keja punyalah susahnya jiwa raga..he he

norh said...

*TK

jom ajak wife n Eda gather2 kat perhentian or lang tengah..

gedek! said...

atau kamu sudah puas di malaya..?

selamat tahon baru norh