bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, December 11, 2011

reward

kelmarin (sabtu), orang kay el cakap semalam;
aku bagi reward kat diri sendiri..sempena berjaya lepasi 'acara lari berhalangan'..ha ha ha

mula2 aku cari barang tu kat sp minggu lepas tapi tak jumpa ..
terpikir gak, maybe bukan masa untuk aku beli lagi..
tapi hati dok tak tenteram la..padahal poket sendiri gak nak kosong ni..
tak boleh jadi ni, drive sorang2 pi jusco seberang prai, tak jumpa gak, drive lagi pi sunway carnival, pun tak jumpak..

ohh..memang bukan rezki untuk reward diri..tapi masih tak berputus asa..target lagi satu tempat yang baru aku nampak masa on the way to sunway carnival tadi dan aku pikir tempat ni memang akan jadi tempat terakhir aku pi..kalau tak ada, mean bukan nasib aku nak punyai barang ni lah..

la ni, puaih hati..tak mau ingat rm yang terbang..
cuma dok ingat nak menerai barang baru ni ja..he hehe

dua minggu lepaih, kak aku ajak pi bercuti minggu depan..aku ni apa lagi, macam orang mengantuk disorongkan tilam yang empuk la jawabnya...muahhahaha



p/s: motif happy dengan reward yang kena keluar duit sendiri??

12 comments:

Zilla said...

phuket ye? hihihi
plan ke mana aje, norh?

norh said...

*Zilla

ahaksss..ha ha ha

whitecappuccino said...

barang apa tu? or gi JJCM ek?

norh said...

*WC

nanti-nanti mesti tau gak lah barang apa tu..nak ke mana?...tungguuuu ye..

ratusiput said...

wah brg apa la yg special sgt tu ye...teruja gak ratu nak tau...nanti share tau :)

Fatin Mraz said...

jln2 cari reward..

gadisBunga said...

saya dgn Fatin Mraz dulu pun selalu je mereward diri sendiri - hatta walau dgn eskrem koneto sorang satu sekalipun. huhu~

Cik Ina Do Do Cheng said...

nak beli lappy baru ye.cepatlah beli, nak gak tahu , apa benda tu, akak teka lappy: )

norh said...

*ratu

tungguuuuu..:)

norh said...

*FM

jalan2 abihkan duit..he he

norh said...

*GB

siapa lagi nak hargai kalau tak diri sendiri kan..

norh said...

*kak ina

tetttt.. salah la tekaan akak..lappy kat workshop lg ni..