bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, January 4, 2012

keretapi

kepala keretapi baru
lebih lajukah berbanding yang lama?
atau psikologi aku dengan yang baharu?
buat aku nak suruh keretapi berhenti
sebab aku dah nak termuntah...
hu hu hu

7 comments:

Matahari said...

hehhee...mcm double meaning jer kepala keretapi tu :) byk2 kan bersabar. biasalah kepala keretapi baru awak kena ambik masa utk cari keserasian :)

whitecappuccino said...

tekan loceng tengok dia berenti tak?

Pok Amai-Amai said...

Comel lak entri nie (apohal lak comel? tuan blog nak muntah...kate comel eh?)

miloais milo said...

travelling???

Cik Ina Do Do Cheng said...

la naik keretapa lama, slow ke norh : )

Tukang Karut said...

ada peluang nak jadi kepala keretapi kah?

Erani Zuhran Mohd Nor said...

setiap perkara ada pilihan:
a) ikut jer ketapi laju tu sampai muntah
b) cuba naik ketapi lain
c) others
d) hehehe.. (tak boleh lupa multiple choice question)