bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, January 2, 2012

mode: menjaga hati

yang terjadi
bukan pilihan aku
bukan juga berpunca dari aku
andai aku yang buat keputusan
boleh jugak semuanya jadi macam biasa
aku hanya orang bawahan
yang mencari rezeki atas arahan
hari pertama bekerja di tahun baru
duduk tersepit
bukan suatu mood yang best untuk melalui tahun 2012...

2 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

selamat tahun baru 2012, semoga hidup norh lebih baik tahun ni dan tahun-tahun seterusnya.

mode : menjaga hati ni, adakala susah nak dielakkan , sabau ye.

mamaNoriz said...

hepi new year...

eh, napa ni?

samalah kita mkn gaji, kena ready je terima apa pun dr bos kan....