bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, January 28, 2012

ramalan soalan

isnin & selasa depan

first time depa mai sini

strategi aku; nak senyum ja...

apa lagi yang boleh aku buat

 kalau salah pun terima, kalau kena marah pun terima, dan kalau kena tanya soalan pun, mintak2 otak aku ligat berfikir untuk suatu jawapan yang bernas...

dah ada spot question dah ni.. :P

moga2 tak bertambah lagi walau sebarang projek...

Amin

7 comments:

gedek! said...

soal siasat polis ke?

whitecappuccino said...

all the best!

insan_marhaen said...

solat sunat 2 rakaat, minta pertolongan Allah!

~SaL IjOu~ said...

bersiap sedia~ smoga dipermudahkan segala~ =)

Eda Latiff said...

doa byk2....moga lulus menjawab soalan spot...hehe

norh said...

*uncle gedek

tak sampai tahap tu lagi..he he


*WC

tq


*IM
tima kasih IM atas saranan


*sal Ijou

Amin..


*Eda

tq Eda

Tukang Karut said...

soalan dari main office la tu ek...