bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, February 11, 2012

tanah kelahiran



penang yang banyak tarikan


dulu2 masa aku kecik2, kereta boleh berhenti kat tengah tu..

dulu2 kalau kata hujung tahun nak pi round island, hati sangat berbunga2.. :)

6 comments:

whitecappuccino said...

Orang Penang rupanya norh..

Cik Ina Do Do Cheng said...

akak baru pegi sekali pun dah tertarik hati.entah bila dapat pegi lagi.

Pen Biru said...

skrg kalo berenti kat situ, memang cari nahas la..hehe

rosli said...

Norh,

Wah mesti seronok balik kampung....

norh said...

*WC

ya kak


*kak ina

memang best kak, semua tarikan ada di penang


*PB

jangan kata nak berenti.. masa keta berjalan pun, dah seriau..


*rosli

balik kg memang best, walaupun tak buat apa2

atun's said...

Salam,

norh..la orang penang ker..heheh..dekat arrr..heheh