bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, May 5, 2012

malas nak explore lay out baru

salam semua..

dah lama tak buka blog,
tiba2 lay out baru,
hu hu hu.. esok2 la buat entry...
bila mood blogging nak hidup balik ni??
take care all my dear...


mode; letih berjalan2 cari pasal kat langkawi pastu ke hong kong.. lepas ni, dok senyap2 kat rumah... ;P

7 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Norh

wa......melancung ajer yer

atuk said...
This comment has been removed by the author.
insan_marhaen said...

mungkin layout baru akan menyuntik semangat baru untuk menulis.

IM pun berkira-kira untuk touchup layout bila ada masa nanti.

norh said...

*Atuk

Waalaikumussalam atuk

he he.. entah macam mana tahun ni terjadi plot berjalan2 la... tabung dah kosong ni, so kena 'home sweet home'..

norh said...

*IM

salam IM..
bila dah abih letih ni, baru nak mula blogwalking...dah lama tak baca cerita IM..

Tukang Karut said...

Eh? HIdup lagi?

~SaL IjOu~ said...

senyap2 di rumah itu membahagiakan~ ^^